Ο απολογισμός του Καντζούρη για την προετοιμασία της ΑΕΚ

Ο απολογισμός του Καντζούρη για την προετοιμασία της ΑΕΚ

O Ηλίας Καντζούρης έκανε στο aekbc.gr τον απολογισμό για την απόδοση της ΑΕΚ στο Τουρνουά του Τέραμο, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την παρουσία της στο τουρνουά του Τέραμο και ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τα συμπεράσματά του από τα φιλικά που έδωσε εκεί η Ένωση.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στους τραυματίες και στη σημασία της άμεσης επιστροφής τους, μιας και σε μία εβδομάδα (4/10) η ΑΕΚ ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο BCL, κόντρα στην Καρσίγιακα.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα: Γιατί το σημερινό ματς με τη Β. Ιρλανδία είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Καταρχήν, ευχαριστούμε την πόλη του Τέραμο και τον κύριο Κάρλο Αντονέτι για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Ήταν δύο ιδιαίτερα εποικοδομητικές ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, παρά τα εμπόδια με τις νέες απουσίες παικτών μας, που προέκυψαν.

Παίξαμε σ’ ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου και μεγάλων απαιτήσεων. Δοκιμάσαμε σχήματα και βγάλαμε ουσιαστικά συμπεράσματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στα Άνω Λιόσια, ευελπιστώντας να ενσωματωθούν όσο πιο σύντομα οι απόντες στην ομάδα μας.

Είναι απαραίτητο αυτό για να εκμεταλλευτούμε την τελευταία εβδομάδα, πριν τα πρώτα επίσημα ματς, για να μεγιστοποιήσουμε το βαθμό ετοιμότητάς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ