Καστρίτης: «Έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα»

Καστρίτης: «Έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μίλησε για όλα στη συνέντευξη τύπου της ομάδας πριν την έναρξη των υποχρεώσεων στη Basket League.

O Άρης ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Βasket League τη Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο και ο προπονητής των Κίτρινων Γιάννης Καστρίτης μίλησε για όλα στη συνέντευξη τύπου.

Ο ‘Ελληνας τεχνικός είπε στον κόσμο ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Νοέμβριο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση στις τάξεις του κλαμπ για να γίνει κάποια μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ετέμπο

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πλησιάζουμε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μας δίνει ένα εξτρά κίνητρο και ενθουσιασμό, έτσι είναι κάθε χρόνο όταν ολοκληρώνεται η μακρά περίοδος της προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, τα παιδιά δείχνουν φοβερή διάθεση και δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης για να προσθέσει:

«Συνεχίζουμε προπονήσεις μέχρι το πρώτο μας παιχνίδι την Κυριακή, από εκεί και πέρα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο μας και θα είμαστε έτοιμο τον Νοέμβριο».

Aκολούθως, για την αγωνιστική ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων», ο προπονητής τους δήλωσε: «Περιμένουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι τόσο από άποψη τακτικής ετοιμότητας αλλά και πνευματικής προσέγγισης την ώρα του παιχνιδιού. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, τα ερεθίσματα που πήραμε από το παιχνίδι με τη Γουλβς και η δουλειά που κάναμε τις επόμενες ημέρες, θεωρούμε ότι θα τη δούμε στο πρώτο παιχνίδι μας».

Κλείνοντας, για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο 40χρονος τεχνικός ανέφερε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, όπως κάναμε και πέρσι πριν το παιχνίδι αυτό αλλά και ανεξαρτήτως αντιπάλου, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ