Άρης: Θεραπεία ο Μπράμπετς

Άρης: Θεραπεία ο Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση και για ακόμα μια μέρα απείχε από την προπόνηση του Άρη, συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι στο Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Διαβάστε επίσης: Γουλβς: Η μεγάλη μάχη των Πορτογάλων προπονητών – Η υποψηφιότητα του Μαρτίνς και το ατού με Σα και Ποντένσε

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, συνέχισε να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (09/10, 21:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ