Άρης: Έρχεται ο Ετέμπο

Άρης: Έρχεται ο Ετέμπο

Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (4/10) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων και να τεθεί στη διάθεση του Πάρντιου.

Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται σήμερα (4/10) στη Θεσσαλονίκη. Η άφιξη του διεθνούς Νιγηριανού μέσου είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Τρεις εβδομάδες, περίπου, μετά την οριστική συμφωνία με τη Στόουκ και τον ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος θα τεθεί στη διάθεση του Πάρντιου.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ετέμπο με τη βίζα του λύθηκε και έρχεται να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη περιμένει με ανυπομονησία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ετέμπο, καθώς ψάχνει λύσεις για τα χαφ, μετά και τον τραυματισμό του Ντουκουρέ.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ, ώρα μηδέν: Το στατιστικό που προκαλεί… τρόμο, το πρόγραμμα «βουνό» και το «φάντασμα» του Σαλάχ

Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αναμένεται να έχει συνομιλία με τον προπονητή του και στη συνέχεια θα καθοριστεί το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το αν θα προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ