Λούντζης: «Στόχος μας να βγάζουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια»

Λούντζης: «Στόχος μας να βγάζουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια»

Ο Μιχάλης Λούντζης, στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην νίκη κόντρα στον Απόλλων Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Απόλλων στην Πάτρα, ξεκινώντας έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μιχάλης Λούντζης στάθηκε στην ενέργεια που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες, ενώ τόνισε πως αυτός είναι και ο στόχος τους.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνικό πρόβλημα με Μπολομπόι στον Ολυμπιακό

Ο διεθνής γκαρντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν νομίζω ότι τα βλέπουμε σαν εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να βγάζουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια και να παίζουμε δυνατά. Επειδή είχαμε κάποια παιδιά που δεν ήταν μαζί μας και είχαμε το θέμα του Μπολομπόι, είδαμε κάποια άλλα σχήματα.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε ενέργεια και παλεύαμε. Λόγω των συνθηκών έγινε το small ball, δεν θα μπορούσε να παίξει όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Ταρίκ. Ο βασικός κορμός έχει μείνει ο ίδιος, τα νέα παιδιά έχουν μπει στη φιλοσοφία του προπονητή.

Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε έτσι. Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια σε όλη την ομάδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν έχουμε κάποιο μυστικό, είναι η σκληράδα που βγάζουμε στην άμυνα. Όσο περισσότερο καιρό περνάς με τους ίδιους παίκτες και προπονητές, οι αυτοματισμοί είναι καλύτεροι και γίνονται πιο γρήγορα.

Είναι μείον να παίζουμε χωρίς τον κόσμο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε συνέχεια. Είμαστε χαρούμενοι για τον νέο ρόλο του Βασίλη. Έχει τη διάθεση και την όρεξη να φτάσει ψηλά και σε αυτό το ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ