Σπουδαίο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, για το 2/2 η ΑΕΚ

Σπουδαίο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, για το 2/2 η ΑΕΚ

ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον «Δικέφαλο» να επιζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τους «κίτρινους» να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν με τον Παναθηναϊκό - Τον Απόλλωνα Πάτρας στα Λιόσια υποδέχεται η ΑΕΚ

Σήμερα Σάββατο (15/10) ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με τρεις αναμετρήσεις.

Στις 16:00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Λιοσίων με στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά το 79-63 επί της Καρδίτσας. Από την άλλη πλευρά, οι Πατρινοί προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό και απόψε παίζουν ένα ακόμη δύσκολο ματς.

Στις 17:00 η Καρδίτσα υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να επιζητούν την παρθενική τους νίκη στην Basket League μετά τις ήττες από ΑΕΚ και από Ιωνικό, ενώ στις 19:15 θα λάβει χώρα το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη, σε ένα ντέρμπι που σε άλλες εποχές θα… γκρέμιζε τη συμπρωτεύουσα! Οι «κίτρινοι» έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα καθώς επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 69-65 και αν πάρουν το «διπλό» στην Πυλαία απόψε θα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξεκινήματά τους στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη ο «Δικέφαλος» δεν έχει περιθώρια για απώλειες καθώς στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε από το Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ