Ράντονιτς: «Ευχαριστημένος από τους νεαρούς παίκτες»

Ράντονιτς: «Ευχαριστημένος από τους νεαρούς παίκτες»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του στάθηκε στην καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στη δύσκολη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 93-70 το Λαύριο και ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το τέλος του ματς έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ενώ στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μήτογλου: Η απόφαση της WADA, η «κρούση» του Παναθηναϊκού και ο… Ολυμπιακός

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι μετά από ένα δύσκολο ματς στην Euroleague, στο οποίο έπρεπε να δείξουμε συγκέντρωση. Είμαι ευχαριστημένος από τους νεαρούς παίκτες. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια».

«Μετά το ματς της Euroleague είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Το κάναμε και μοιράσαμε τον χρόνο στους παίκτες ειδικά πριν τη «διαβολοβδομάδα» που έχουμε μπροστά ματς. Ήταν σημαντική νίκη για το πρόγραμμα που έρχεται».

Για τον Ουόλτερς: «Πρέπει να δούμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα παίξει με την Άλμπα ή με τη Μονακό ή και στα δύο, αλλά θέλει προπόνηση και ειδικά με διαβολοβδομάδα δεν είναι δύσκολο να πω αν θα παίξει. Και ο Άντριους ήταν εκτός σήμερα, οπότε περιμένουμε και αυτόν».

Για τις φήμες για Μπέικον: «Το έχω ακούσει, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπήρχαν φήμες και πριν από βδομάδες. Έχουμε μιλήσει για το τι χρειαζόμαστε. Χτίζουμε μία νέα ομάδα. Θέλουμε ένα 4άρι. Ο Μπέικον δεν έχει αυτά τα στοιχεία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι ακόμα διαθέσιμος, αλλά θα τα σκεφτούμε όλα στη συνέχεια».

Για τον Μαντζούκα: «Είναι 19 ετών και θα κάνουμε ό,τι είναι καλό για εκείνον, όπως και για όλα τα νεαρά παιδιά. Είναι κάτι που πρέπει να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και αν έχει βελτιωθεί».

Ταυτόχρονα δηλώσεις έκανε και ο Π. Καλαϊτζάκης:

«Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Όσοι έπαιξαν κάναμε το στεπ απ, όσοι ήρθαν από τον πάγκο. Δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετούς πόντους. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα στο μισό γήπεδο. Θα δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε.

Σίγουρα μας έδωσε μεγάλη ώθηση η νίκη στο Βελιγράδι. Τώρα κάναμε τη δουλειά και κερδίσαμε σήμερα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Ευελπιστώ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ