Υπόθεση Μήτογλου: Η απόφαση της WADA, η «κρούση» του Παναθηναϊκού και ο… Ολυμπιακός

Υπόθεση Μήτογλου: Η απόφαση της WADA, η «κρούση» του Παναθηναϊκού και ο… Ολυμπιακός

Η απόφαση για τον Ντίνο Μήτογλου είναι θέμα χρόνου να βγει, ο Παναθηναϊκός περιμένει για να «χτυπήσει», ενώ υπάρχει ένα σενάριο που βάζει στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό.

Ο Ντίνος Μήτογλου περιμένει την απόφαση της WADA για την ποινή που θα του επιβληθεί, αφού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Μάρτιο στην αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό.

Η WADA που αναμένεται να είναι αυτή που θα ανακοινώσει την τιμωρία του Έλληνα διεθνή φόργουορντ έχει καθυστερήσει αρκετά στη συγκεκριμένη περίπτωση για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στο εξωτερικό είναι θέμα χρόνου πλέον για την τελική ετυμηγορία.

Ο Μήτογλου ήδη είναι στον… πάγο από την ημέρα που βρέθηκε θετικός, ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ-άουτ από την Αρμάνι και η ποινή του τρέχει από τότε. Την περίπτωση του Μήτογλου παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά διακριτικά και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου πρόκειται για έναν παίκτη που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα, αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και αποτελεί ένα από τα καλύτερα 4αρια, που μπορεί με άνεση να παίξει και στο «5». Αυτός που «καίγεται» για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού ωστόσο είναι ο Παναθηναϊκός και λέγεται ότι ο λόγος που έχει αφήσει ανοιχτή τη θέση του δεύτερου πάουερ φόργουορντ συνδέεται με τον Μήτογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως προτού βγει η απόφαση της WADA δεν μπορεί να συμβεί το παραμικρό στην υπόθεση, όμως αν η τιμωρία είναι για έναν χρόνο και κάτω, τότε δεδομένα ο Παναθηναϊκός, αλλά και υπό προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στην πλευρά του παίκτη για να μάθουν τις προθέσεις του, αλλά και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του, ενώ ο ίδιος ο Μήτογλου είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, όμως και ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στο παιχνίδι, ανάλογα πότε θα βγει η απόφαση. Εξάλλου, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν πάντα ευκαιρίες στην αγορά και ο Μήτογλου είναι μια τέτοια.

Το σενάριο λοιπόν που λέει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορεί να ασχοληθούν με τον Έλληνα φόργουορντ, παρότι έχουν πλήρες ρόστερ είναι αν ο Ταρίκ Μπλακ δεν πείσει τον Μπαρτζώκα τους επόμενους μήνες και φτάσει σε σημείο να αποχωρήσει. Κάτι που φαντάζει δύσκολο έως αδύνατον τη δεδομένη στιγμή.

Ωστόσο, μόνο τότε μπορεί ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να μπει «σφήνα» στον Παναθηναϊκό που είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη, που έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ