Σπανούλης για… όλα: Η επιστροφή στο ΣΕΦ, η αγάπη του κόσμου και η «πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη»

Σπανούλης για… όλα: Η επιστροφή στο ΣΕΦ, η αγάπη του κόσμου και η «πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη»

Μέλι έσταξε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Θρύλος του Θρύλου επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε το Περιστέρι, με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει την επανεμφάνισή του στο γήπεδο που λατρεύτηκε σαν… Θεός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα (101-79) της ομάδας των δυτικών προαστίων, με τον kill bill να βγάζει το… καπέλο στην αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2: Του βγήκε… ξινό το 8Χ8

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς του Περιστερίου δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας πως είναι φαβορί και για το Final 4.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, στάθηκε στα συναισθήματά του με την επιστροφή στο ΣΕΦ, αλλά και στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Έπαιξαν πολύ καλά, άξιζαν τη νίκη και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι να παίρνουν νίκες. Ένιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα στο γήπεδο που πέρασα 11 φανταστικά χρόνια. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω, μόνο φίλους. Όσοι με ρωτούσαν τους έλεγα πως ένιωθα τέλεια. Ευχαριστώ τον κόσμο, τη διοίκηση, για το καλωσόρισμά τους. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν. Ο Ολυμπιακός είχε καταπληκτικά ποσοστά από την περιφέρεια. Πραγματικά το παλέψαμε. Από την άλλη προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, ώστε να πάρουν εμπειρίες και γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι ενεργειακά. Παίζουμε κόντρα στην Τενερίφη και θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν ενέργεια. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το γεγονός ότι τα παιδιά του πανηγύριζαν τα καλάθια του Ολυμπιακού: «Ξέρουν και οι τοίχοι τι ομάδα είναι τα παιδιά μου, είναι φαν-οπαδοί του Ολυμπιακού, έχουν δει όλα τα παιχνίδια. Ο ένας μου γιος παίζει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού».

Για το αν σκέφτηκε να παίξει πάλι: «Τώρα ακολουθώ μια καριέρα από άλλο μετερίζι. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες ξεκάθαρα. Εμείς είμαστε εδώ για να τους δείξουμε το δρόμο. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Περιστερίου: «Είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό για την εποχή. Είμαστε ομάδα με συγκεκριμένο μπάτζετ και παίκτες και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Το Περιστέρι πρέπει να πρεσβεύει το καλό μπάσκετ, το οικογενειακό κλίμα. Όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά, δεν φοβήθηκαν και αν συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία θα έρθουν καλά πράγματα».

Για το ότι πάλεψε το παιχνίδι το Περιστέρι: «Δεν παλέψαμε μόνο στην πρώτη ή στην τρίτη περίοδο. Το παλεύαμε το ματς. Τα παιδιά κουράστηκαν, άνοιξε το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έχει παίκτες υψηλής ποιότητας. Η ομάδα έδειξε ότι είναι ΟΜΑΔΑ δεν ξέρω πόσες ομάδες αυτού του βεληνεκούς να παλεύουν τέτοια παιχνίδια. Είμαι περήφανος γιατί βγάλαμε τις αρετές μας και πάιξαμε το μπάσκετ μας».

Για τους παλιούς συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό: «Με κάποιους μεγάλωσα μαζί, με άλλους ήμουν δωμάτιο. Μόνο αγάπη, καλά συναισθήματα και όμορφα πράγματα έχω να πω. Δεν το λέω για να το πω. Το ξέρουν».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Θα το δείξει η πορεία. Σε μια σεζόν παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πρέπει να έχει υγεία. Είναι ένα φαβορί για να πάει στο Φάιναλ Φορ. Παίζει πολύ καλά, πολύ δουλεμένη ομάδα. Όλοι ευχόμαστε να πάει στο Φάιναλ 4 ο Ολυμπιακός».

Για το πώς ονειρεύεται τη βραδιά απόσυρσης φανέλας: «Η μέρα εκείνη αργεί. Τώρα θέλω να σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι, να φάω το φαγητό μου και να πιώ ένα ποτήρι κρασί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ