Αγγελόπουλος: «Είμαι μόνος μου μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ – Αυτά είναι τα σχέδια για το γήπεδο»

Αγγελόπουλος: «Είμαι μόνος μου μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ – Αυτά είναι τα σχέδια για το γήπεδο»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ έχοντας σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο του για την αξιοποίηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για όσα έχουν συμβεί στην Ένωση τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως μόνος σύμμαχος είναι ο κόσμος της ομάδας.

Ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο νέο γήπεδο της ομάδας στα Άνω Λιόσια και όσα έχει στο μυαλό του για το άμεσο μέλλον ώστε να τελειοποιήσει την εγκατάσταση και να υλοποιήσει την αρχική του ιδέα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εμετικά συνθήματα στην Πυλαία

Όσα είπε ο Αγγελόπουλος:

Για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια: «Προχωρήσαμε στην πρώτη αξιοποίηση Ολυμπιακού ακινήτου στην χωρά. Είναι ένα ακίνητο το οποίο παραλάβαμε σε τραγική κατάσταση και κατορθώσαμε όχι μόνο να το σώσουμε αλλά και να το αναβαθμίσουμε, να το αδειοδοτήσουμε και τώρα είμαστε στην φάση της ανάπτυξης του συγκεκριμένου ακινήτου με τον υπόλοιπο συντελεστή δόμησης. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε και άλλες πηγές εσόδων που θα μπορούν να βοηθήσουν στην βιωσιμότητα της εταιρείας και να αντισταθμίσουμε τις απώλειες που έχουμε σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα».

Για τα επόμενα βήματα αξιοποίησης του γηπέδου: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό για αθλητισμό διασκέδαση. Στο μυαλό μας είναι 2 θεματικά πάρκα που θα προσελκύσουν χιλιάδες παιδιά, ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό. Πέρα από αυτό, αναβαθμίζουμε την αίθουσα για να μπορούν να γίνονται είτε συναυλίες είτε συνέδρια και με τον υπόλοιπο συντελεστή μπορούμε να φτιάξουμε κάποια γήπεδα μπάσκετ ακόμα κλειστά και ανοικτά. Αρά να γίνει ένας προορισμός για όλη την οικογένεια με βάση το μπάσκετ».

Για την πρόσβαση στο γήπεδο: «Δημιουργείται ένα τεράστιο διαμετακομιστικό κέντρο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη που θα προσελκύσει τις αγορές εκεί. Είναι μια πολύ μεγάλη παρέμβαση που γίνεται στην Δυτική Αττική, όπου το κομμάτι business θα βρίσκεται δεξιά και αριστερά εκεί που βρίσκεται το γήπεδο μας θα είναι το κομμάτι της διασκέδασης. Αρά το στοίχημα είναι η δημιουργία ενός νέου προορισμού και σε ορίζοντα 18-24 μήνες να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ομάδας μας, έχοντας ολοκληρώσει τον τελευταίο κύκλο που αφορά το γήπεδο μας».

Για τις βελτιώσεις στο γήπεδο: «Από την στιγμή που πήραμε το γήπεδο δεν έχουμε σταματήσει εδώ και 2.5 χρόνια να βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και θέλω να τονίσω κάτι. Δεν έχουμε πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ κρατική επιχορήγηση, είναι όλα με δικά μας χρήματα. Για αυτό μαζί με τις διεθνείς διοργανώσεις που οργανώσαμε στην Ελλάδα και με δικά μας έξοδα, μαζί με τα έξοδα του γηπέδου, όλα αυτά ήρθαν επιπλέον του ελλειμματικού μας προϋπολογισμού και σε καθεστώς κλειστών γηπέδων, οπότε αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Δεν κάναμε πίσω, υλοποιήσαμε το πλάνο μας».

Για το αν έχει βοήθεια: «Όχι δεν υπάρχει καμία βοήθεια, είμαι μόνος μου μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι δύσκολο γιατί αν δείτε τους τελευταίους 3 ισολογισμούς της ΑΕΚ, οι ζημιές είναι περίπου στα 11 εκατομμύρια, που αν βάλετε το σύνολο των άλλων ομάδων δεν έχουν αυτό το ποσό αν βγάλουμε τους αιώνιους που παίζουν στην Ευρωλίγκα και έχουν εγγυημένα έσοδα. Η ομάδα που χτυπήθηκε περισσότερο από όλες τις χρονιές του κόβιντ είναι η ΑΕΚ γιατί παράλληλα με το αγωνιστικό έκανε και όλα τα άλλα που είπαμε προηγουμένως. Όλα αυτά καλύπτονται από την προσωπική μου περιουσία. Αν δεν έχεις τρέλα όταν διοικείς την ομάδα της καρδιάς σου πότε θα έχεις. Δεν έχει καμία επιχειρηματική λογική. Ο πρώτος που κάνει το λάθος και λειτουργεί με το συναίσθημα είμαι εγώ».

Για τα διαρκείας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 1200 Ενωσίτες που δεν επηρεάστηκαν από αυτό το καθεστώς αμφισβήτησης και ανανέωσαν τα διαρκείας τους. Σίγουρα δεν είναι ο αριθμός που θα θέλαμε, αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και θα πρέπει να παρακινήσουμε και τους άλλους να ξεσηκωθούν. Δεν γίνεται να πηγαίνει η ΑΕΚ στην Ευρώπη και έχει παντού οπαδούς και στο γήπεδο της όχι. Την οικονομική ζημιά μπορούμε να την αντέξουμε, την αγωνιστική ζημιά είναι δύσκολο».

Για το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ: «Νομίζω έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, είχαμε αρκετές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια. Του είχα πει ότι θα πρέπει να αποδείξεις και σαν πρώτος την αξία σου και μετά να έρθεις στην ΑΕΚ. Νομίζω το έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ευλογία να έχεις έναν προπονητή που μικρός πήγαινε στην σκεπαστή. Οπότε έχουμε την ευλογία αυτήν την στιγμή, από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον team manager, τον Γενικό Διευθυντή, να είναι όλοι οπαδοί της ομάδας μας. Ο κύριος Τριαντόπουλος είναι από τους πιο φανατικούς που έχουμε στην ΑΕΚ, έχει δει πάρα πολλά παιχνίδια από την εποχή του Γεώργιος Μόσχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ