Σπανούλης: «Κάναμε τρομερή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο»

Σπανούλης: «Κάναμε τρομερή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Βασίλης Σπανούλης, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την τρομερή εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο μέρος, στην νίκη του Περιστερίου απέναντι στον Απόλλων Πάτρας.

Το Περιστέρι κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας, για την 4η αγωνιστική της Basket League με 77-71 και με κορυφαίους τους Μάρκους Ντένμον, Σακούρ Τζούστον και Μίρο Μπίλαν ανέβηκε στο 2-2 την ώρα που οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 1-3.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο μέρος, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ευρωπαϊκή «μάχη» που ακολουθεί κόντρα στην Ρίτας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Περιστερίου: 

«Μπήκαμε δυνατά, κάπου χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σοβαροί, τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια, είχαν διάθεση και έπαιξαν με συγκέντρωση. Κάναμε ότι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη.

Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα, συγχαρητήρια στον Νίκο (Βετούλα) για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, και πιστεύω πως ο Απόλλων θα κάνει ζημιές στην έδρα του.

Για τη Ρίτας που ακολουθεί στην Ευρώπη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ