Καντζούρης: «Η ευθύνη είναι μόνο δική μου»

Καντζούρης: «Η ευθύνη είναι μόνο δική μου»

Την ευθύνη της ήττας από τον Άρη, ανέλαβε ο Ηλίας Καντζούρης, τονίζοντας πως η ΑΕΚ δεν λειτούργησε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Άρης κατάφερε να «αλώσει» τα Λιόσια επικρατώντας με 76-63 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Μετά το τελικό σφύριγμα, ο τεχνικός της Ένωσης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν λειτούργησε σωστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της ΑΕΚ, τόνισε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω, ότι ήμασταν εκτός παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα. Θεωρώ, ότι η ευθύνη είναι δική μου, γιατί δεν έδωσα στην ομάδα την αίσθηση του κατ’ επείγοντος, που είχε το σημερινό παιχνίδι, ως προς την κατάκτηση της νίκης. Δεν λειτουργήσαμε σωστά, λειτουργήσαμε σπασμωδικά, ξεκινήσαμε χαλαρά σε άμυνα και επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η νέα ατάκα του Μίτσελ για τον Φορτούνη

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα το γρήγορο προβάδισμα του Άρη (μαζί με κάποια σουτ, τα οποία έβαλε «εκτός προγράμματος») να μας αγχώσει περισσότερο. Παρότι πάλι είχαμε είχαμε 22 ασίστ, δεν λειτουργήσαμε ομαδικά και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Ο δρόμος είναι ένας για μας, πρέπει ν’ αντιδράσουμε, αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, και να βρούμε ξανά το δρόμο μας μέσα από τη δουλειά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ