Ολυμπιακός: MVP της αγωνιστικής ο Λούντζης (vid)

Ολυμπιακός: MVP της αγωνιστικής ο Λούντζης (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 4η αγωνιστική της Basket League, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου.

Μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μιχάλης Λούντζης στη χθεσινή νίκη των ερυθρόλευκων απέναντι στο Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Έλληνας περιφερειακός είχε 21 πόντους με 6/8 τρίποντα και συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα «καθαρά» 90λεπτα του Πασχαλάκη, το 50%, το μπόνους και ο Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Για δεύτερη φορά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της Basket League της φετινής σεζόν MVP of the Week αναδεικνύεται Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού!

Πριν δύο εβδομάδες ήταν ο Κώστας Σλούκας με 35 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας.

Τώρα ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος στη νίκη επί του Λαυρίου Megabolt στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στους αγώνες του Πρωταθλήματος που έγιναν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και την Κυριακή 30/10.

Ο 24χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε 5/6 τρίποντα στα τελευταία έξι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συνολικά 21 πόντους με 1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα σε ακριβώς 20’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ