Τα τέσσερα «καθαρά» 90λεπτα του Πασχαλάκη, το 50%, το μπόνους και ο Παναθηναϊκός

Τα τέσσερα «καθαρά» 90λεπτα του Πασχαλάκη, το 50%, το μπόνους και ο Παναθηναϊκός

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εδραιώνεται κάτω από ερυθρόλευκα γκολπόστ και αυτό φαίνεται και στα… μαθηματικά.

Τα παιχνίδια της μοίρας έφεραν μέσα από… καραμπόλες τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό. Μια υπόθεση που κράτησε παραπάνω από ένα καλοκαίρι για να φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα στα τέλη του Σεπτέμβρη όταν ο Τόμας Βατσλίκ τέθηκε εκτός «μάχης» με σοβαρό τραυματισμό.

Ο Πασχαλάκης που πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στο Μπακού κρατώντας ανέπαφη την εστία του και επέστρεψε κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολποστ στο Αγρίνιο, με τον Τζολάκη να είναι τραυματίας. Ο έμπειρος Έλληνας τερματοφύλακας διπλασίασε τα clean sheets με το 2-0 του Ολυμπιακού και θα είχε το απόλυτο στις 4 συνολικά συμμετοχές του αν δεν είχε γίνει η… στραβή στο 93΄στην Γερμανία, στο 1-1 με την Φράιμπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Όταν με 19 τελικές βάζεις μόνο ένα γκολ…

Σε 4 «καθαρά» 90λεπτα ο Πασχαλάκης δεν έχει δεχθεί γκολ, μόνο στις καθυστερήσεις του ματς στην Γερμανία και αυτό αποτελεί ένα πραγματικό μπόνους για τον φετινό Ολυμπιακό. Ακόμη και το ένα γκολ στα 4 ματς είναι μια επίδοση που δεν την συναντάμε εύκολα την φετινή σεζόν στους πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει δεχθεί σε όλα τα φετινά του ματς, 21 τον αριθμό, 26 γκολ! Έχει κρατήσει μόλις σε 6 ματς το μηδέν στην εστία του, τρία εκ των οποίων με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ στις 4 συνολικά συμμετοχές του.

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το μηδέν με τον ΠΑΣ (2-0 Βατσλίκ), τον Αστέρα (0-0 Βατσλίκ), τον Ατρόμητο (2-0 Τζολάκης) και τα τρία ματς του Πασχαλάκη.

Ο Έλληνας άσος που έχει έως τώρα θετικότατη παρουσία με κορυφαία την βραδιά στο Φράιμπουργκ όπου πραγματοποίησε 4 τοπ κλας επεμβάσεις, θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» του Μίτσελ και στην Λεωφόρο.

Με στόχο να κρατήσει ξανά το μηδέν στην εστία του για να βοηθήσει τους πρωταθλητές να φτάσουν στο στόχο τους που είναι η νίκη. Η άμυνα άλλωστε είναι αυτή που θα αλλάξει την εικόνα στον Ολυμπιακό και ήδη τα πρώτα καλά αποτελέσματα από την δουλειά που γίνεται με τον Μίτσελ φαίνονται. Στη Λεωφόρο το μηδέν στην άμυνα θα είναι η βάση για το πολυπόθητο διπλό και ο Πασχαλάκης θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το πολύ καλό ποσοστό που έχει αρχίσει να «χτίζει» στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ