Λυκογιάννης: «Τα δώσαμε όλα, παρά την κούραση και τις απουσίες»

Λυκογιάννης: «Τα δώσαμε όλα, παρά την κούραση και τις απουσίες»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, με τον Άρη Λυκογιάννη να αποδίδει την ήττα στην κούραση και τις απουσίες της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια και τα έδωσαν όλα, επισημαίνοντας πως ο Δικέφαλος του βορρά έμεινε ανταγωνιστικός.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που έκαναν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή.

Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Του Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για του Ρίλεϊ, ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση σήμερα. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει.

Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ