Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι χτισμένη έτσι που βγαίνει σε κάθε παιχνίδι άλλος πρωταγωνιστής»

Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι χτισμένη έτσι που βγαίνει σε κάθε παιχνίδι άλλος πρωταγωνιστής»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο και για τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος η Ένωση.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 84-67 του Λαυρίου κι επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Ο 38χρονος γκαρντ μίλησε μετά το παιχνίδι στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του αλλά και στο πότε σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Όσα είπε ο Ξανθόπουλος:

Για το ματς: «Προερχόμασταν από δύο κακά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάλι δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Υπάρχουν κενά διαστήματα. Έχουμε κάνει όλοι μαζί μόνο 15 προπονήσεις. Δε θέλω να δικαιολογηθώ γιατί η εικόνα μας με τον Άρη ήταν πολύ κακή. Μέσα από τις προπονήσεις τώρα να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ: «Πρέπει να τρέξουμε και να βάλουμε καλάθια μέσα από το πλεονέκτημά μας. Η ΑΕΚ είναι χτισμένη έτσι που βγαίνει σε κάθε παιχνίδι άλλος πρωταγωνιστής. Πολύ σημαντικό που υπάρχουν όλες αυτές οι προσωπικότητες που είναι στην ομάδα».

Για το αν έχει σκοπό να ολοκληρώσει σύντομα την καριέρα του: «Παίζω από τα 5 μου μπάσκετ και γουστάρω αυτό που κάνω. Όταν σταματήσω να γουστάρω, θα σταματήσω και το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ