AEK: Παραμένουν εκτός οι Μαυροειδής και Φλιώνης

AEK: Παραμένουν εκτός οι Μαυροειδής και Φλιώνης

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο, με τον Ηλία Καντζούρη να μην έχει ξανά στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μαυροειδή και Δημήτρη Φλιώνη.

Έπειτα από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Άρη, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα το Σάββατο (5/11, 19:15) κόντρα στο Λαύριο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς απέναντι στους «μεταλλωρύχους», με τον Έλληνα  τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Μαυροειδή και Δημήτρη Φλιώνη, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος σέντερ είχε υποστεί μια ιογενή λοίμωξη που δεν του επέτρεψε να είναι στο 100% και να επιστρέψει στα παρκέ, ενώ ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι δυο τους αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά τη διακοπή των «παραθύρων» των Εθνικών ομάδων, ώστε σιγά-σιγά να βρουν τα πατήματά τους και να τεθούν στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη ενόψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ