Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Ποιοι αποκλείστηκαν από τον Μίτσελ- Πόσους ποδοσφαιριστές παίρνει μαζί του ο Ισπανός στο ντέρμπι των αιωνίων.

Με επιπλέον προβλήματα ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επιβεβαιώθηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Μίτσελ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Διότι δεν είναι μόνο ο Ματιέ Βαλμπουενά που ως γνωστόν είναι νοκ άουτ με θλάση ως το… 2023. Τελικά οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις συνολικά απόντες για το ντέρμπι. Εκ των οποίων δύο προέκυψαν στο φινάλε…

Διαβάστε επίσης: «Χτύπημα» από τον Καστίγιο ενόψει ντέρμπι! (pic)

Ποιοι συμπληρώνουν τους κρίκους αυτής της αλυσίδας; Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Μαρσέλο! Για τον Γκάρι τα πράγματα ήταν λίγο πολύ γνωστά. Τραυματίστηκε στο Europa Park πριν από εννέα βράδια με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινή βάση με «διπλές» θεραπείες για να προλάβει το ντέρμπι αλλά όπως αποδείχθηκε δεν μπόρεσε. Απώλεια πρώτης γραμμής καθώς αν ήταν «οκ» μοιάζει βέβαιο ότι θα έπαιρνε θέση στην εντεκάδα. Το ήξεραν επί της ουσίας απο τη Παρασκευή οι Ερυθρόλευκοι ότι δεν θα προλάβει τελικά.

Ο Ουσεϊνού Μπα τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Λαμία και μάλιστα αντικαταστάθηκε μόλις στο 11′ της αναμέτρησης από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ένα χτύπημα στην ποδοκνημική που δεν έδινε την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Το ότι δεν πρόλαβε το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι έκπληξη.

Τέλος, ο Μαρσέλο έπαιξε αυτή τη Πέμπτη με αντίπαλο τη Ναντ. Ήρθε από τον πάγκο με τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιεί ως winger και για πολλοστή φορά έδειξε ότι θέλει χρόνο για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης. Το ότι αποκλείστηκε όμως από τη Λεωφόρο είναι η δεύτερη έκπληξη. Διότι με την εμπειρία και την προσωπικότητα του ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του ακόμη και σαν παρουσία.

Έκπληξη δεν αποτελεί αντιθέτως ο αποκλεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ. Και αυτό γιατί ο Κορεάτης για πολλοστή φορά σπατάλησε μια ευκαιρία (ήταν βασικός τη Πέμπτη με τη Ναντ). Σέντερ φορ στον Ολυμπιακό χωρίς γκολ δεν είναι εύκολο να καταφέρει να γίνει απαραίτητος. Ειδικά στην ομάδα του Σεντρίκ Μπακαμπού και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο μόνος που κέρδισε τελικά από το ματς της Πέμπτης, το τελευταίο στο Europa League φέτος για τους πρωταθλητές ήταν ο Τζος Μπόουλερ. Την άρπαξε την ευκαιρία. Και κάπως έτσι είναι απόψε στην αποστολή για το ντέρμπι. Η πρώτη του «αποστολή» Super League με προπονητή τον Μίτσελ.

Αναλυτικά οι 24 που επέλεξε ο Μίτσελ στην αποστολή του ντέρμπι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ