Ολυμπιακός: Απρόοπτο με Σλούκα

Ολυμπιακός: Απρόοπτο με Σλούκα

Όπως ανέφερε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, ο Κώστας Σλούκας αισθάνεται ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί καθόλου ο Κώστας Σλούκας, καθώς όπως ανέφερε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο διεθνής γκαρντ έχει ενοχλήσει και το πιθανότερο είναι να προστατευτεί, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Εφές και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ο Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού (pic)

Ο 32χρονος άσος άλλωστε είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και στη φετινή σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ρισκάρει τη συμμετοχή του, εάν ο έμπειρος γκαρντ δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους δύσκολες αναμετρήσεις, με την Εφές στην Πόλη για την Euroleague, αλλά και με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ