Ο Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού (pic)

Οι Βραζιλιάνοι… έντυσαν από τώρα τον συμπατριώτη τους στα ερυθρόλευκα - Η αλήθεια και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ροντινέι, με το όνομα του Βραζιλιάνου να είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μίτσελ για το δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Ο 30χρονος άσος αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Φλαμένγκο και την 1η Ιανουαρίου μένει ελεύθερος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με τους «Γύπες».

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα σε Κάνααν και η ευκαιρία στην Πάτρα (vid)

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κάνει δικό του τον Λατινοαμερικάνο άσο, με τους Ερυθρόλευκους, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να προσφέρουν στον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ συμβόλαιο 2.5 ετών.

Ενας ποδοσφαιριστής, που έχει δεχθεί προτάσεις και από ομάδες MLS, οι οποίες μάλιστα είναι περισσότερο προσοδοφόρες, με τους συμπατριώτες του, όμως, να θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε, ο οποίος έχει περισσότερους από 390 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 300.000 στο twitter, ανέφερε ότι ο Ροντινέι βρίσκεται… καθοδόν για την Ευρώπη, με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του 30χρονου.

Μάλιστα, ο Λατινοαμερικάνος δημοσιογράφος δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram και φωτογραφία του Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μια φωτογραφία η οποία είναι φυσικά δημιούργημα photoshop, αλλά δείχνει τη βεβαιότητα των Βραζιλιάνων για τη μεταγραφή του συμπατριώτη τους στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βραζιλιάνο, με τους Ερυθρόλευκους από την πλευρά τους να τηρούν σιγή ιχθύος. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Φλαμένγκο, ο οποίος φυσικά έχει δεχθεί προτάσεις από πολλούς συλλόγους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ