Καντζούρης: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Καντζούρης: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 71-57, για την 9η αγωνιστική της Basket League, σε μια αναμέτρηση που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα και από τις δύο πλευρές. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Καντζούρης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, δήλωσε πως η προσπάθεια των παικτών του τον αφήνει ικανοποιημένο και πως στόχος είναι η ομάδα να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καντζούρης:

Διαβάστε επίσης: «Απασφάλισε» ο Καστίγιο για τον ΑΝΤ1 – «Εχετε Μάνταλο, Τζαβέλλα και κράζετε Ρονάλντο και Μέσι» (pic)

«Ήταν ένα σκληρό και όχι τόσο όμορφο παιχνίδι για τους θεατές. Ήρθαμε εδώ με δεδομένες απώλειες και ο σκοπός ήταν να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας. Παλέψαμε για 40 λεπτά. Όταν παίζεις με ομάδα Ευρωλίγκα κια κάνεις 21 λάθη αρκετά εκ των οποίων αβίαστα και δίνεις τόσες φορές την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να έχεις την προσδοκία για κάτι καλύτερο».

Για το τι θέλει να βελτιώσει:

«Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία, ειδικά επιθετικά. Όταν ξαναμπαίνουν 3 παιδιά που είναι κομβικά για τη συνοχή μας και πώς προσπαθούμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε θα χρειαστεί χρόνος και προπονήσεις. Έλειπαν για κάποιο διάστημα, απλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ο Μάιλς:

«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Δεν προλάβαμε την προθεσμία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ