Άρης – Κολοσσός Ρόδου 68-74: Πέρασαν από το «Αλεξάνδρειο» οι Ροδίτες

Άρης – Κολοσσός Ρόδου 68-74: Πέρασαν από το «Αλεξάνδρειο» οι Ροδίτες

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Κολοσσός κατάφερε να επικρατήσει του Άρη με σκορ 74-68 παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Άρη πανηγύρισε ο Κολοσσός, ο οποίος και επιβλήθηκε με σκορ 74-68 στο «Αλεξάνδρειο», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Ροδίτες πήραν σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο, είδαν τους Θεσσαλονικείς να πλησιάζουν στη συνέχεια, όμως στο φινάλε κράτησαν την ψυχραιμία τους και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 4-5, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 6-4.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν οι Μάικλ Ντίξον και Δημήτρης Κατσίβελης που σημείωσαν από 19 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά, 13 είχε ο Τζος Χάγκινς, και από 12 οι Ισμαέλ Σανογκό και Τσέβεζ Γκούντγουιν.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κολοσσό, ο οποίος κατάφερε να τρέξει ένα επιμέρους 22-13 και να χτίσει μια διαφορά εννέα πόντων. Στη συνέχεια ο Άρης αντέδρασε και βρήκε τις κατάλληλες λύσεις για να μειώσει, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας τους Ρόδιτες στο +3 (35-32).

Η τρίτη περίοδος δεν άλλαξε κάτι, με τον Κολοσσό να κρατά το ισχνό προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Άρης προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του, όμως οι Ροδίτες άντεξαν και εν τέλει έφτασαν στη νίκη με το τελικό 74-68, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 32-35, 46-49, 68-74

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ