Σπανούλης: «Ήρθαμε εδώ να δείξουμε ότι το ματς στο Ισραήλ δεν ήταν μια πυγολαμπίδα»

Σπανούλης: «Ήρθαμε εδώ να δείξουμε ότι το ματς στο Ισραήλ δεν ήταν μια πυγολαμπίδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών του ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, μετά και τη νίκη επί του Προμηθέα.

Το Περιστέρι έκανε επίδειξη… δύναμης κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, παίρνοντας μια άνετη εντός έδρας νίκη, συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές εμφανίσεις μετά και τη νίκη επί της Μπνέι Χερζλίγια για το Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το παιχνίδι με τους Πατρινούς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν ότι η νίκη στο Ισραήλ δεν ήταν μια… πυγολαμπίδα.

Οι δηλώσεις που έκανε Βασίλης Σπανούλης:

«Παίξαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη σ’ ένα παιχνίδι που ήταν do or die για μας στο Ισραήλ και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι αυτό δεν ήταν μια πυγολαμπίδα.

Ότι πραγματικά δουλεύουμε καλά, χτίζουμε πάνω σ’ αυτό και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε ίσως την πιο μεστή εμφάνιση για τη φετινή χρονιά αμυντικά και επιθετικά. Όλα τα παιδιά όποιος παίζει, όσο κι αν παίζει, πραγματικά δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Αρχίζει και μπολιάζει μέσα τους η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Αρχίζουμε και γινόμαστε πραγματικά μια καλή ομάδα και στα αποδυτήρια και εκτός, μετά από τρεις-τέσσερις μήνες. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και να προχωρήσουμε με ταπεινότητα για όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα τους εύχομαι τα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ