Σιούτης: «Με συγκέντρωση και συνέπεια κόντρα στην Καρδίτσα» (pic)

Σιούτης: «Με συγκέντρωση και συνέπεια κόντρα στην Καρδίτσα» (pic)

Η ΑΕΚ προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καρδίτσα και είναι έτοιμη για την επιστροφή στις νίκες, σύμφωνα με τον βοηθό του Ηλία Καντζούρη, Γιάννη Σιούτη.

Έτοιμη για το παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι η ΑΕΚ (14/1, 19:15) που προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Γιάννης Μπουρούσης».

Ο εκ των βοηθών του Ηλία Καντζούρη, Γιάννης Σιούτης, μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε πως με συγκέντρωση και συνέπεια θα φτάσει η Ένωση στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ναι ρε παικταρά: Ο Αλέ επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ κι έκανε χατ-τρικ σε επτά λεπτά κόντρα στη Βασιλεία (pic & vid)

Όσα είπε ο Σιούτης:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν ασχολούμαστε με το νικηφόρο αποτέλεσμα της Προύσας. Είναι κάτι, που το αφήνουμε πίσω μας. Προχωράμε παρακάτω.

Κάθε νέο ματς είναι μία νέα πρόκληση. Άλλωστε, αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και οφείλουμε να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα. Προφανώς χρειαζόμαστε τη νίκη, και νομίζω, ότι παίζοντας με συγκέντρωση και συνέπεια, θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ