Για το απόλυτο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Ολυμπιακός

Για το απόλυτο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ με στόχο μια καλή εμφάνιση, αλλά και να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια εκτός έδρας για τη Euroleague, επιστρέφει στην Basket League, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ (19:30).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο ένα άνετο απόγευμα και μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου να διατηρήσουν το αήττητο στην Ελλάδα και να πάνε στο ματς με τη Ρεάλ στο Φάληρο για την πρωτιά της Euroleague.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στην Basket League έρχονται από το εμφατικό 111-71 επί της ΑΕΚ, στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας των Πειραιωτών επί της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αϊζάια Κάαναν, ο οποίος χθες πήρε εξιτήριο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για πέτρα στα νεφρά και αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Παρασκευή.

Από την άλλη, οι Πατρινοί μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ (97-60), Παναθηναϊκό (65-96) και Προμηθέα (80-71), παραμένοντας έτσι στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-8.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/1
Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο 74-71
Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός Νικαίας 89-48
Καρδίτσα – ΑΕΚ 64-70

Κυριακή 15/1
Παναθηναϊκός – Άρης 96-79
ΠΑΟΚ – Περιστέρι 70-81

Δευτέρα 16/1
19:15 Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ