Παναθηναϊκός: «Έκπληξη» ο αντί-Ράντονιτς σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Παναθηναϊκός: «Έκπληξη» ο αντί-Ράντονιτς σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον «αέρα», ποιος προπονητής-έκπληξη «παίζει» δυνατά για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός… παραπατάει και την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Καράβι που βουλιάζει το «τριφύλλι», δεν σταματά να απογοητεύει τον κόσμο του.

Η εφετινή παρουσία των «πρασίνων» στη Euroleague εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο, με τον Παναθηναϊκό να… φλερτάρει με τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Τα «στραπάτσα» είναι πολλά και όπως είναι λογικό, η οργή στις τάξεις των οπαδών ξεχειλίζει.

Διαβάστε επίσης: Η Κυριακή μετά το 9-2 του Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς

Κάπως έτσι, τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ο πρώτος που τοποθετείται στο κάδρο των ευθυνών δεν είναι άλλος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, που απογοητεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έχει λάβει χαμηλό βαθμό σε όλα τα σημαντικά τεστ και δεν αποκλείεται σύντομα να κουνήσει… μαντήλι.

«Αφού δεν έχει κανείς την τσίπα να ζητήσει συγγνώμη είτε από τον κόσμο είτε από τον ίδιο τον σύλλογο που διέσυραν, θα την ζητήσω εγώ. Με τις απαραίτητες αλλαγές, αλλά και την τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ, θα ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε… Στην κορυφή», είχε τονίσει παλαιότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προαναγγέλλοντας ανακατατάξεις στο εσωτερικό των «πρασίνων».

Οι στοιχηματικές εταιρίες αντιλαμβανόμενες το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο πράσινο στρατόπεδο, προσφέρουν πια αποδόσεις για το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού την 1η Μαρτίου 2023.

Και κάπου εκεί, συναντάμε την έκπληξη. Πρώτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς (2.00). Ο 57χρονος προπονητής προσφέρεται στη χαμηλότερη απόδοση, ενώ ακολουθεί ο νυν κόουτς της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς. Την τριάδα των φαβορί (σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet) συμπληρώνουν οι Μάρτιν Σίλερ και Τσάβι Πασκουάλ.

Από εκεί και πέρα, η λίστα είναι ατέλειωτη και μεταξύ των ονομάτων, συναντάμε προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα (Τσάβι Πασκουάλ και Ρικ Πιτίνο) καθώς και εκείνα των Φώτη Κατσικάρη, Πάμπλο Λάσο και Φραγκίσκου Αλβέρτη. Φυσικά, για τους πιο… θαρραλέους υπάρχουν και τα αουτσάιντερ τύπου Βασίλη Σπανούλη (501.00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ