Παππάς: «Μέρα-μέρα για τον Σλούκα, θα δούμε την κατάσταση του Πίτερς»

Παππάς: «Μέρα-μέρα για τον Σλούκα, θα δούμε την κατάσταση του Πίτερς»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας ενόψει «διαβολοβδομάδας» και για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστο Παππά να ολοκληρώνει την αναμέτρηση στον πάγκο και να πραγματοποιεί τις δηλώσεις, εξαιτίας της αποβολής του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» από το ματς.

Ο Παππάς, αναφέρθηκε κυρίως στους τραυματισμούς του Κώστα Σλούκα και του Άλεκ Πίτερς και ξεκαθάρισε πως και για τις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στην αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό – Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα παιχνίδια της EuroLeague είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουρα παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Να δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα. Να δούμε τώρα τι έγινε και με τον Πίτερς. Δεν έχουμε ακόμη εικόνα, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε αύριο».

Για το ματς:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για σαράντα λεπτά και σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και σε όλους. Από κει και πέρα, όταν εμείς έχουμε 21 λάθη και ο αντίπαλος 16 επιθετικά ριμπάουντ, είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του παιχνιδιού. Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα ναι μεν δείχνει την διαφορά, αυτή ήταν στο συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ