Σπανούλης: «Δεν υποτιμούμε καμία νίκη»

Σπανούλης: «Δεν υποτιμούμε καμία νίκη»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το ματς του Περιστερίου επί του Απόλλωνα Πατρών, τονίζοντας πως δεν υποτιμά καμία νίκη, όπως κι αν έρθει.

Το Περιστέρι πήρε μια δύσκολη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, με τον Βασίλη Σπανούλη να μιλά για την εξέλιξη του ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι Πατρινοί δεν είχαν να χάσουν κάτι από τον αγώνα, ενώ τόνισε ότι δεν υποτιμά καμία νίκη για είναι σημαντική.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά. Δυστυχώς ενώ προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, όταν δέχεσαι 25 πόντους στο πρώτο 10λεπτο, είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δίνεις τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να το πιστέψει.

Ο Απόλλωνας δεν είχε κάτι να χάσει από αυτό τον αγώνα, δεν είχε καμία πίεση. Σε τέτοια παιχνίδια την πίεση την έχει ο γηπεδούχος. Στη συνέχεια μετά το πρώτο 10λεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, δεχθήκαμε 46 πόντους σε τρεις περιόδους, αλλά η πρώτη περίοδος μας πλήγωσε γιατί χάσαμε το μομέντουμ του αγώνα.

Στη συνέχεια παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα, αλλά η επίθεση μας δεν είχε την ταχύτητα και δεν αναπτύξαμε την επίθεση μας με τον τρόπο που προπονούμαστε και με τον τρόπο που θέλω. Παρ’ ολ’ αυτά, θα συγχαρώ τα παιδιά για τη νίκη. Δεν υποτιμούμε καμία νίκη, γιατί κάθε νίκη είναι σημαντική. Θα δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα για να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ