Αναβλήθηκε και το Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός

Αναβλήθηκε και το Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Basket League (06/02) αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Ακόμα μία αναβολή αγώνα για την 15η αγωνιστική της Basket League, καθώς μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο που αναβλήθηκε εξαιτίας προβλήματος στο κλειστό, και το ματς Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός δεν θα διεξαχθεί.

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα δεν επέτρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού να ταξιδέψει για το νησί κι έτσι αναμένεται να οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ, νέα ημερομηνία και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Πραξικόπημα στο Περιστέρι για… χάρτινη νίκη – Κομάντο Μανούχος ανέβαλλε το Ατρόμητος-ΑΕΚ με… μετροταινία

Σύντομα να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή σχετικά με την απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

«Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Κολοσσού H Hotels – Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αύριο Δευτέρα 6/2 και ώρα 19:15 στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου, λόγω ανωτέρας βίας και ειδικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες καθιστούν επισφαλή και αβέβαια τη μετακίνηση της αποστολής της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ