Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πονίτκα ενόψει… Ολυμπιακού!

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πονίτκα ενόψει… Ολυμπιακού!

Ο Ματέους Πονίτκα έβγαλε μέρος της προπόνησης και «τρέχει» να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια (10/2, 21:00) για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Στο παιχνίδι με τους Ισπανούς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Πονίτκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Διαβάστε επίσης: ΑΕK: Θα πάρει και αυτή τη φωτογραφία στον αθλητικό δικαστή; Ή μήπως είναι με το παλιό ΑΦΜ…

Ο Πολωνός άσος είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Τριφυλλιού και έχει τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την Βαλένθια, με τον διεθνή άσο να κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το Final 8 και τη μάχη που θα δώσουν πιθανότατα οι Πράσινοι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάστασή του Μάριους Πονίτκα τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να βελτιώνεται, με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ σήμερα να βγάζει μέρος του προγράμματος και να ανεβάζει στροφές, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου, που αρχίζει στις 16 Φεβρουαρίου.

Εκτός από τον Πολωνό, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια, καθώς τόσο ο Ματ Τόμας όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης, προπονούνται κανονικά και την Παρασκευή θα αγωνιστούν απέναντι στις «νυχτερίδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ