ΑΕK: Θα πάρει και αυτή τη φωτογραφία στον αθλητικό δικαστή; Ή μήπως είναι με το παλιό ΑΦΜ…

ΑΕK: Θα πάρει και αυτή τη φωτογραφία στον αθλητικό δικαστή; Ή μήπως είναι με το παλιό ΑΦΜ…

Η φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού που θα κριθεί στα δικαστήρια...

Στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή εκτυλίχθηκαν σκηνές που δεν έχουν προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να καταθέτει ένσταση για το μέγεθος των τερμάτων. Ο απόλυτος εξευτελισμός έλαβε χώρα στο Περιστέρι, με τον διαιτητή, Ευάγγελο Μανούχο να βγάζει τη… μεζούρα και να μετράει τις εστίες.

Τελικά η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ αναβλήθηκε οριστικά και η τελική έκβαση του ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες από τον αθλητικό δικαστή. Το πειθαρχικό όργανο της Superleague εξέδωσε ανακοίνωση για την εκδίκαση της υπόθεσης της… μεζούρας, την ώρα που εδώ και τρεις μέρες κυκλοφορεί μια συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει γίνει viral…

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το περιβόητο πανό που είχαν ανεβάσει οι οπαδοί της Ένωσης το 2008 και έγραφε χαρακτηριστικά «πρωταθλήτρια στα γήπεδα, όχι στα δικαστήρια». Στα social media λοιπόν κάνει… θραύση η φωτογραφία αυτή τα τελευταία 24ωρα, και το ερώτημα είναι ένα.

Θα πάρει και αυτή τη φωτογραφία στον αθλητικό δικαστή; Ή μήπως είναι με το παλιό ΑΦΜ… Ο κόσμος της Ένωσης πάντως όπως διαβάσατε από to10.gr μετά την οριστική αναβολή του παιχνιδιού στο Περιστέρι επιθυμεί να κριθεί η έκβαση του ματς στο γήπεδο και όχι στο δικαστήριο, όπου έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης την Πέμπτη (9/2).

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ