«Βόμβα» με Μπέικον: «Είναι απογοητευμένος – Το ίδιο ισχύει και με άλλους παίκτες στον Παναθηναϊκό»

«Βόμβα» με Μπέικον: «Είναι απογοητευμένος – Το ίδιο ισχύει και με άλλους παίκτες στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντουέιν Μπέικον φέρεται να είναι απογοητευμένος στον Παναθηναϊκό, κάτι που συμβαίνει και με άλλους παίκτες. Ποιος είναι ο λόγος;

Ο Παναθηναϊκός απογοητεύει στην Euroleague τους τελευταίους μήνες, έχοντας πολλές μαζεμένες ήττες, ενώ στη «διαβολοβδομάδα» που πέρασε είχε δυο κακές εμφανίσεις κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια στην Ισπανία.

Οι παίκτες του τριφυλλιού δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες, η πίεση είναι μεγάλη, όπως και η απογοήτευση, με τον Ντουέιν Μπέικον να είναι αυτός που είναι πιο εκφραστικός και πιο απογοητευμένος με την εικόνα του τριφυλλιού. Τόσο την αγωνιστική όσο και τη βαθμολογική. Για αυτό τον λόγο και ξέσπασε στο ματς με την Μπασκόνια κάνοντας μια απρεπέστατη χειρονομία.

Το δικό του σχόλιο με αφορμή τη συγκεκριμένη κίνηση του Αμερικανού γκαρντ-φόργουορντ στο παιχνίδι με τους Βάσκους για την Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

«Συζητάμε γι’ αυτή τη χειρονομία που έκανε ο Μπέικον στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι απολύτως σχετικό και συνδέεται με την απογοήτευση που ίσως αισθάνεται και εκείνος, και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

«Η ομάδα είναι ασταθής, χάνει, η γλώσσα του σώματος δείχνει συνεχώς -όχι… μια φορά το μήνα- ότι υπάρχει ένα ανησυχητικό πρόβλημα», ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ