Παναθηναϊκός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκουντάιτις

Παναθηναϊκός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκουντάιτις

Ο τραυματισμός του Αρτούρας Γκουντάιτις στο δάχτυλο δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός και ο Λιθουανός σέντερ θα δώσει κανονικά το παρών στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ευχάριστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον τραυματισμό του Αρτούρας Γκουντάιτις στο δάχτυλο, καθώς δεν έχει πάθει ζημιά στο οστό.

Ο Λιθουανός σέντερ τραυματίστηκε στη χθεσινή (10/02) αναμέτρηση του «τριφυλλιού» απέναντι στη Βαλένθια και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω πως είχε υποστεί ρήξη στον εκτείνοντα τένοντα του μικρού δαχτύλου του αριστερού χεριού, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι σημερινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας για να μπορεί να προπονείται και να συμμετέχει στους προσεχείς αγώνες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Χάμες όπως… Ρονάλντο: Το πολυτελές αυτοκίνητο του παίκτη του Ολυμπιακού (pics)

Στα άλλα «μέτωπα», ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ματέους Πονίτκα να βγάζουν μέρος της προπόνησης, ενώ ο Νέιτ Γουόλτερς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση αλλά σύντομα θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου και του προημιτελικού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (17/02).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ