Παίρνει τον Οριόλα η ΑΕΚ!

Παίρνει τον Οριόλα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή φόργουορντ/σέντερ, Πιέρ Οριόλα, οποίος έχει θητεία σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια μεταξύ άλλων.

Πολύ κοντά σε μία δυνατή μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ που αναμένεται να κάνει δικό της τον Πιέρ Οριόλα. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ με θητεία μεταξύ άλλων σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια αγωνιζόταν φέτος στη Χιρόνα, αλλά έμεινε ελεύθερος.

Η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 31χρονο διεθνή άσο ο οποίος αν όλα πάνε καλά αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη. Πρόκειται για μία σπουδαία προσθήκη με παίκτη που έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο αφού για χρόνια έπαιζε στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Ολυμπιακό – Τι ανακοίνωσε ο Μίτσελ

Στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός με την κατάσταση του Αλεξάντερ Μάντσεν ενώ μένει να διαπιστωθεί και το μέγεθος του προβλήματος του Ακίλ Μίτσελ που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Οριόλα δεν είναι θα είναι η μοναδική προσθήκη στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» αφού θα υπάρξει και αντικατάσταση του Φρέιζιερ ο οποίος δεν ικανοποίησε και αποχωρεί για την Στρασμπούργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ