Σοκ στον Ολυμπιακό – Τι ανακοίνωσε ο Μίτσελ

Σοκ στον Ολυμπιακό – Τι ανακοίνωσε ο Μίτσελ

Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (19/2, 16:00)

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (19/2, 16:00) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Ισπανό να τον προφυλάσσει και να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-Μαρσέλο: Το τέλος μιας σχέσης (pic)

Εκτός από τον Κολομβιανό, εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Εμβιλά, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει (σ.σ την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών) στο παιχνίδι με την Λαμία, αλλά και οι Παπέ Αμπού Σισέ και Παναγιώτης Ρέτσος (τραυματίας).

Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στην πόλη της Φθιώτιδας είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/2, 16:00) τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το Σάββατο (18/2) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που θα αναχωρούσε για τη Φθιώτιδα.

Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την 23άδα είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ