Aποκαλύψεις για το νέο «άκυρο» του Ποτσέκο στον Παναθηναϊκό (pic)

Aποκαλύψεις για το νέο «άκυρο» του Ποτσέκο στον Παναθηναϊκό (pic)

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει από χθες (21/2) σε μια νέα εποχή, μετά και την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο της ομάδας. Οι «πράσινοι» πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή που θα χτίσει τη νέα ομάδα από το καλοκαίρι, καθώς ο Χρήστος Σερέλης που ανέλαβε τα ηνία αναμένεται να παραμείνει μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, το «τριφύλλι» πέραν του Πάμπλο Λάσο εξετάζει και την επιλογή του Τζιανμάρκο Ποτσέκο που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την Ιταλία στο πρόσφατο Eurobasket.

Η ελληνική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση στον Ιταλό, όμως οι δύο πλευρές δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε νέα πρόταση στον 50χρονο τεχνικό, που όμως απορρίφθηκε και εκείνη.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε το ότι η γυναίκα του Ποτσέκο γέννησε πρόσφατα και εκείνος πρέπει να μείνει κοντά της. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε και άλλη, μεγαλύτερη προσφορά στον Τζιανμάρκο Ποτσέκο αλλά αυτός την απέρριψε. Ο παράγοντας “οικογένεια” είναι επίσης καθοριστικός για τον προπονητή της Ιταλίας, καθώς μόλις έγινε πατέρας», ανέφερε σε σχετικό του tweet ο Αντρεάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ