Διακοπή στο Άρης – Περιστέρι: Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές, αντίθετη η αστυνομία

Διακοπή στο Άρης – Περιστέρι: Ζητούν εκκένωση οι διαιτητές, αντίθετη η αστυνομία

Χαμός στο Αλεξάνδρειο, με τη Βάσω Τσαρούχα να δίνει εντολή στη διαιτητική τριάδα να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω υβριστικών συνθημάτων και να ζητάει εκκένωση του γηπέδου σε 45 λεπτά. Αντίθετη η αστυνομία.

Η αναμέτρηση του Άρη με το Περιστέρι στο «Nick Galis Hall» έχει οδηγηθεί σε διακοπή εδώ και αρκετή ώρα με το σκορ να είναι 67-61 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, η πρώτη διαιτητής της αναμέτρησης Βάσω Τσαρούχα έφυγε μαζί με τους άλλους διαιτητές και διέκοψε την αναμέτρηση της Basket League λόγω υβριστικών συνθημάτων στο 33ο λεπτό.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Άρη, η διακοπή έγινε για ένα σύνθημα, ενώ η διαιτητική τριάδα μετά την αποχώρησή της, ζήτησε την εκκένωση του Αλεξανδρείου, λέγοντας πως η αναμέτρηση δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν αποχωρήσουν οι περίπου 4.000 που βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου του Άρη.

Ζήτησε επίσης, η εκκένωση να γίνει σε 45′ λεπτά. Η αστυνομία πάντως δεν συμφωνεί με την ιδέα, καθώς νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ιωνικού και υπάρχουν φόβοι για συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στη σεζόν, η Βάσω Τσαρούχα είχε αποχωρήσει και πάλι από το γήπεδο σε αγώνα του Άρη, διαμαρτυρόμενη πως κάτι είχε δεχθεί από την εξέδρα.






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ