Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 91-75: Εύκολα τους Θεσσαλούς με μπροστάρη τον Γ. Καλαϊτζάκη

Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 91-75: Εύκολα τους Θεσσαλούς με μπροστάρη τον Γ. Καλαϊτζάκη

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Καρδίτσας στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με σκορ 91-75.

Ένα εύκολο βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καρδίτσα, επικρατώντας σχετικά εύκολα των Θεσσαλών στο ΟΑΚΑ με σκορ 91-75, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πράσινοι έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, κάτι που τους επέτρεψε να χτίσουν μια διψήφια διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια μικρή αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως στην τρίτη περίοδο το «τριφύλλι» καθάρισε ουσιαστικά το ματς. Στα σημαντικά τα προβλήματα που προέκυψαν για τους Γουίλιαμς, Λι και Γουόλτερς.

Κορυφαίος για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους, ενώ από 14 πρόσθεσαν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Γιώργος Παπαγιάννης. Από την άλλη πλευρά, ο Σον Έβανς σταμάτησε στους 18 πόντους, με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να βάζει άλλους 16.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είδε τον Γουίλιαμς να φεύγει με το… καλημέρα του αγώνα για τον πάγκο, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Οι Πράσινοι έβγαλαν ενέργεια και έτρεξαν ένα επιμέρους 23-8, που τους έδωσε από νωρίς διψήφιο προβάδισμα. Η Καρδίτσα προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να μειώσει, αλλά όχι και να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από τους δέκα, Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 42-31 υπέρ των γηπεδούχων.

Όπως ακριβώς και στην πρώτη περίοδο, έτσι και στην τέταρτη οι παίκτες του Σερέλη έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, αυξάνοντας κι άλλο το προβάδισμά τους. Έτσι το «τριφύλλι» μπόρεσε να βάλει τις βάσεις για την επικράτησή του, παρά τις όποιες προσπάθειες έκαναν οι φιλοξενούμενοι για μπουν εκ νέου στο ματς.

Τα δεκάλεπτα: 23-8, 42-31, 74-52, 91-75

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ