Απάντησε στο Περιστέρι ο Άρης: «Μας εκπλήσσει που υπερασπίζεστε την κα Τσαρούχα στην ένσταση»

Απάντησε στο Περιστέρι ο Άρης: «Μας εκπλήσσει που υπερασπίζεστε την κα Τσαρούχα στην ένσταση»

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Περιστερίου ο Άρης.

Η ΚΑΕ Άρης απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το Περιστέρι.

Οι «κίτρινοι» τονίζουν πως δεν τους εκπλήσσει η αναφορά για τα διαιτητικά σφυρίγματα, αφού πιστεύουν πως θα τους δικαιώσει το βίντεο, αλλά το γεγονός πως στο Περιστέρι υποστηρίζουν την πρώτη διαιτητή της αναμέτρησης, Βάσω Τσαρούχα, στο θέμα της έφεσης.

Διαβάστε επίσης: Τώρα το θυμήθηκε ο Μπαλτάκος: Αύξηση αμοιβής για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι, ως ‘απάντηση’ στη δική μας για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Δεν εκπλησσόμαστε τόσο για την αναφορά στη διαιτησία του αγώνα καθ’ αυτή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό) κι, αν όντως δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι, ξέρουμε ποιος θα φύγει δικαιωμένος από το δωμάτιο. Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι η κίνηση της ΚΑΕ Περιστέρι να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα για την ένσταση, την οποία καταθέσαμε.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν κατέθεσε ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά για κακή εφαρμογή κανονισμού αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης και την εκκένωση του «Nick Galis Hall». Ως ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέξαμε πουθενά το Περιστέρι στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, κάτι μάλιστα που δηλώθηκε και δημόσια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Οπότε, προς τι η πρεμούρα για το ‘εκτός παρκέ έργο’ της Ελληνίδας ρέφερι;

Τα περί τοξικότητας, τα επιστρέφουμε. Στο ‘Nick Galis Hall’ υπάρχουν 5.000 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα, οι οποίοι ποτέ δεν όρμησαν στα επίσημα και έδειραν τους φιλοξενούμενους…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ