Παπανικολάου: «Μια στιγμή χαλαρότητας μπορεί να φέρει επιπτώσεις» (vid)

Παπανικολάου: «Μια στιγμή χαλαρότητας μπορεί να φέρει επιπτώσεις» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα με 89-77, στάθηκε σε δηλώσεις του και στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον μαχητικό Προμηθέα, με 89-77 και να φτάνει τις 50 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, ο αρχηγός του, Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κόπωση που έβγαλε η ομάδα, το ρεκόρ και τον ματς με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει(19/3).

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλά δομημένη, που κάνει και πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος. Η ενέργειά μας δεν ήταν στα επίπεδα που έπρεπε, και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ερχόμαστε από έναν μήνα που δεν μείναμε καθόλου σπίτια μας, με πολλά ταξίδια, πολλά παιχνίδια και τραυματισμούς μέσα στον Φλεβάρη. Φυσιολογικό κάποια στιγμή να βγει η κόπωση και να φέρει μεταπτώσεις στην ενέργεια και το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης: Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Για τις 50 συνεχόμενες εγχώριες νίκες είπε: «Τα ρεκόρ δεν είναι για τις ομάδες. Οι ομάδες κρίνονται από τους τίτλους που καταφέρνουν να κατακτήσουν. Τα ρεκόρ είναι για τους δημοσιογράφους».

Για το ντέρμπι με τους «Πράσινους»: «Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το πολύ καλό μας μομέντουμ. Ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτου ψυχολογίας, μπορεί να αλλάξει πολλά».

Για την εκτός έδρας μάχη στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου δήλωσε: «Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Σλούκα, αν θα αγωνιστεί. Έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τον βασικό μας στόχο με την πρόκριση στα playoffs. Αφού έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά, το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι, μια στιγμή χαλαρότητας μπορεί να φέρει επιπτώσεις. Η Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική».

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ