Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Οι επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι στην Opap Arena.

Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Κανός πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στα χαφ, με τους Μπιέλ και Κανός στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα ο Βιλντόζα; Η πρώτη απάντηση του Αργεντινού…

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην Opap Arena για το ντέρμπι, θέλοντας να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στο -3 από την ΑΕΚ και θα τους δώσει ώθηση ενόψει των πλέι οφ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Ενωση βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League με 59 και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 58, με τον Ολυμπιακό να είναι στην τρίτη θέση με 53. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ