Τακιανός: «Μεγάλη νίκη, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Τακιανός: «Μεγάλη νίκη, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Ο Φώτης Τακιανός σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε τη σημασία του να μείνουν οι παίκτες του προσγειωμένοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», επικρατώντας των «πρασίνων» μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, για την Basket League.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Φώτης Τακιανός, μίλησε μετά το τέλος του ματς για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει προσοχή και να μείνουν οι παίκτες του προσγειωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Εννιά πέναλτι και οκτώ αποβολές ο Παναθηναϊκός – 50 κίτρινες αλλά καμία κόκκινη στην ΑΕΚ

Όσα είπε ο Τακιανός στην ΕΡΤ:

«Η εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα μας κάνουν χαρούμενους. Η νίκη ήρθε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Από την άλλη, είναι μια νίκη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είδατε στο γήπεδο πως πόσοι μας συμπαραστάθηκαν. Τα παιδιά δούλεψαν και προσπαθούν να αφομοιώσουν νέα πράγματα στην τακτική.

Αξίζουν όλοι ένα κομμάτι από την πολύ μεγάλη νίκη μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία, να τα βελτιώσουμε και να γίνουμε καλύτερο στο μέλλον.Εφαλτήριο θα αποτελέσει η σωστή διαχείριση της νίκης, όχι μόνο αυτή η νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ