Τι συμβαίνει με Τόμας στον Παναθηναϊκό…

Τι συμβαίνει με Τόμας στον Παναθηναϊκό…

Πολλά τα σενάρια για τον Ματ Τόμας στον Παναθηναϊκό.

Είναι μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Ο Μάριους Γκριγκόνις αντικατέστησε τον Άντριου Άντριους, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις ξένων του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η επτάδα των ξένων έκλεισε με τον Λιθουανό παίκτη και αυτός που έμεινε εκτός, δεν είναι άλλος από τον Ματ Τόμας.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια πρώτη ηχηρή… καμπάνα. Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» στα τέλη Ιανουαρίου χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εγκλιματιστεί πλήρως. Ο Τόμας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και η απόφαση να τον αφήσουν εκτός συνέχειας της Basket League είναι και ένα μήνυμα για το καλοκαίρι.

Τα δεδομένα είναι απλά. Μετά και τον… ελληνικό αποκλεισμό, ο Τόμας έχει μπροστά του μόλις πέντε αναμετρήσεις στην Euroleague. Για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Και κυρίως, ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα που θα χτιστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του 28χρονου σούτινγκ γκαρντ με το τριφύλλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και τον τελευταίο λόγο ως προς την παραμονή του θα έχει ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια που περιπλέκει τη συζήτηση. Οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα να «σπάσουν» τη συμφωνία στο τέλος της σεζόν, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ