Γκριγκόνις: Έτσι… πετσόκοψε τον Ράντονιτς

Γκριγκόνις: Έτσι… πετσόκοψε τον Ράντονιτς

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Λιθουανό άσο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, βλέποντας έτσι τους ερυθρόλευκους να μεγαλώνουν το σερί τους εις βάρος του, «σφραγίζοντας» παράλληλα και το πλεονέκτημα της έδρας στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Μετά το τελικό σφύριγμα ο Λιθουανός άσος των «πράσινων», Μάριους Γκριγκόνις προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις, «φωτογραφίζοντας» μάλιστα ως υπέυθυνο για την σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού τον πρώην τεχνικό του τριφυλλιού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Διαβάστε επίσης: Δεν καθάρισε το ντέρμπι και τον VAR-εσαν

«Ένα-δύο σφυρίγματα, ένα-δύο λάθη και μπορείς να νικήσεις ή να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα παιχνίδια αυτά είναι μάχες και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση στον Ολυμπιακό. Είμαστε ήδη πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν και θα κρατήσω αυτό για την ώρα. Είμαστε πιο ομάδα τώρα. Η ζημιά έχει γίνει ήδη και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα πράγματα είναι έτσι, μπορούμε να λέμε διάφορα ή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε.

«Θα θέλαμε όλο το βράδυ για να μιλάμε για την κατάστασή μου. Είμαι εδώ, στην ομάδα και δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ντέγιαν (σ.σ. Ράντονιτς) και τι είχε πει και τι έκανε. Είναι εσωτερικά θέματα», ξεκαθάρισε ο Λιθουανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ