Τι είπε ο Μπέικον για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Τι είπε ο Μπέικον για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Με live του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του με τον Παναθηναϊκό όσο και στην οικογένειά του.

Ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον Ντουέιν Μπέικον με σκοπό να τον κάνει τον ηγέτη του τη φετινή σεζόν. Ο Αμερικανός άσος μέχρις στιγμής έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα στους «πράσινους» ωστόσο βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα για πολλά χρόνια αν δεν… αποσυρθεί.

Ο Μπέικον σε live του στο instagram μίλησε τόσο για το «τριφύλλι» όσο και για τα παιδιά του είναι πάνω απ’ όλα.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚίσικ για τους καλύτερους «παγκίτες»: «Σίγουρα θα πάρω τον Λαρεντζάκη»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 και αγαπώ το μπάσκετ, αλλά είναι δύσκολο να είμαι εγώ εδώ κι αυτά στις ΗΠΑ. όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνη. Σίγουρα τα λεφτά είναι καλά, στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα κι από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν λέω ότι αποσύρομαι, μου αρέσει πολύ εδώ, απλά πως είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Και δεν είναι εύκολο να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, γιατί δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου εδώ με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ