Παππάς: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ο Μπαρτζώκας με την Παρτιζάν»

Παππάς: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ο Μπαρτζώκας με την Παρτιζάν»

Ο Χρήστος Παππάς μίλησε για το ματς με το Λαύριο, αλλά και για την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Λαυρίου επικρατώντας με σκορ 103-75 και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με την Παρτίζαν.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα που ήταν στον πάγκο της ομάδας, Χρήστος Παππάς, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Έλληνα τεχνικού που ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ αναφέρθηκε και στο νικηφόρο ματς απέναντι στους «μεταλλωρύχους».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Παππάς:

Για τη νίκη επί του Λαυρίου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, ειδικά για τον τρόπο που έπαιξε στην επίθεση. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και απόδειξη αποτελούν οι 24 ασίστ που έδωσε. Από εκεί και πέρα, για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, όπως κούραση και κάποιους μικροτραυματισμούς.

Επίσης, έπρεπε να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα οκτώ ημερών. Το καταφέραμε. Είχαμε ενέργεια σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, σε κάποια άλλα φανήκαμε λίγο πιο κουρασμένοι, αλλά θεωρώ πως κάναμε αυτό που έπρεπε και συνεχίζουμε…».

Για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα και το αν θα είναι παρών κόντρα στην Παρτίζαν: «Θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμη, βασικά έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα, με ματς στην EuroLeague και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μέσα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ