Ξανθόπουλος: «Στα Λιόσια μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, ελπίζω και τον Ολυμπιακό»

Ξανθόπουλος: «Στα Λιόσια μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, ελπίζω και τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και για τη δυναμική της έδρας της Ένωσης.

Η ΑΕΚ… τέζαρε τον Παναθηναϊκό στα Λιόσια και ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Ο έμπειρος άσος στάθηκε στη δύναμη της έδρας της Ένωσης εκφράζοντας την αισιοδοξία του και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στις προσθήκες που έχουν αλλάξει επίπεδο την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη, το +1 που ενεργοποιήθηκε και η μεγάλη μαγκιά και των δύο

Όσα είπε ο Ξανθόπουλος:

«Δεν μιλάω πολύ. Μεγάλη νίκη και βαθμολογικά, είχαμε κάνει κάποιες κακές ήττες εδώ μέσα. Έπρεπε να ρεφάρουμε. Έχουμε αποδείξει πως η ομάδα αυτή μπορεί να κερδίσει και να χάσει από τον οποιοδήποτε. Θέλουμε να κρατήσουμε μόνο το ένα κομμάτι από αυτό. Μετά τη διακοπή του κυπέλλου έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις.

Δυστυχώς έχουμε τον τραυματισμό του Στριέλνιεκς που είναι τεράστια απώλεια. Ο Ουίλιαμς θα επιστρέψει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Είμαστε μεγάλη ομάδα άσχετα που δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε να τελευταία δύο χρόνια. Παρόλα αυτά τώρα που έχουμε περάσει και στην Ευρώπη, αν έχουμε την υγεία μας και είμαστε ταπεινοί θα έχουμε ένα καλό τέλος στη σεζόν.

Ο Γόντικας με τον Γιάνκοβιτς ήρθαν σε μία ομάδα που ήταν ξανά, οπότε ενσωματώθηκαν πιο εύκολα. Ο Οριόλα έχει πολλή εμπειρία. Για εμένα το μόνο ερωτηματικό ήταν ο Λεμάρ. Αλλά νομίζω ήταν αυτό που μας έλειπε. Μπράβο και στο προπονητικό team που έκανε τις αλλαγές για να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε.

Πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός, ελπίζω να τον κερδίσουμε. Εδώ μέσα μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Ανεβαίνει το πρωτάθλημα.

Τελειώνει η σεζόν και βλέπουμε αν θα συνεχίσω να παίζω. Από μικρός μου άρεσε να δίνω ασίστ, αλλά χρειάζονται και οι σκόρερ. Όλοι χρειάζονται. Αυτό που προσπαθώ να δείξω στους νέους είναι πως έχω όρεξη ακόμη. Είμαστε τυχεροί που κάνουμε κάτι που αγαπάμε, που όταν ξεκινήσαμε μικροί ήταν ένα παιχνίδι και εγώ ακόμη έτσι το βλέπω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ