Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 100-70: Φορτσάτοι οι ερυθρόλευκοι ισοπέδωσαν τον Δικέφαλο του Βορρά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 100-70: Φορτσάτοι οι ερυθρόλευκοι ισοπέδωσαν τον Δικέφαλο του Βορρά

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός έριξε νέα 100άρα, επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (100-70) και πλέον πηγαίνει με ανεβασμένες στροφές στη διαβολοβδομάδα της Euroleague

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ στο τελευταίο ματς για την 20η αγωνιστική της Basket League, με τους ερυθρόλευκους βαθμολογικά αδιάφορους και τον ΠΑΟΚ να δίνει μάχη για την είσοδό του στην τετράδα.

Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δύο ομάδες που… πυροβολούσαν από τα 6.75, με αποτέλεσμα αρκετά υψηλό σκορ και θέαμα για τους λίγους τυχερούς που ήταν στο ΣΕΦ. Με 5/7 σούταραν οι ερυθρόλευκοι και 5/9 οι φιλοξενούμενοι, με το 30-22 να είναι το σκορ περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο για Ολυμπιακό και Μεξικανό επιθετικό! (vid)

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέβηκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και η ρακέτα θύμιζε ναρκοπέδιο για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Τακιανού δεν μπορούσαν να σκοράρουν στη ροή του αγώνα (πρώτο καλάθι από το Πόλεϊ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου), σκοράροντας συνολικά μόλις 8 πόντους (6 με βολές) και με ένα επί μέρους σκορ 19-8, οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια με ένα υπέρ τους ξεκάθαρο 49-30!

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε εμφανώς βελτιωμένος και βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα με την άνοδο του Πόλεϊ, με το επιμέρους σκορ να είναι υπέρ του Δικέφαλου του Βορρά (22-17) και να διασκεδάζει τις κακές εντυπώσεις. Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και μέχρι το -13 (68-55), με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αφήνει το καλύτερο για το τέλος.

Βρίσκοντας λύσεις από Πίτερς, Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ και εκμεταλλευόμενοι το… άδειασμα του ΠΑΟΚ σε ενέργεια, η διαφορά άνοιξε και πάλι μέχρι και το τελικό 100-70, που ζήταγαν μετ’ επιτάσεως οι φίλαθλοι στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν και πάλι ο καλύτερος του γηπέδου με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Λαρεντζάκης χτυπώντας από την περιφέρεια πέτυχε 16 πόντους, σταθερή αξία ο Παπανικολάου με 9 πόντους, ενώ έδειξε να ανεβαίνει ο Σλούκας που χρειάζεται λεπτά συμμετοχής με 9 πόντους και 5 ασίστ.

Απίστευτος ο Πόλεϊ για τον ΠΑΟΚ με 23 πόντους, προσπάθησαν και οι Ράιλι (13 πόντοι, 7 ασίστ) και Φράνκε (12πόντοι), αλλά πέραν τούτων… ουδείς κατάφερε να κάνει το step up.

Τα δεκάλεπτα: 30-22, 49-30, 66-52, 100-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ