Στο Βελιγράδι ο Γιαννακόπουλος: Πάει για διπλό «μπαμ» με Βιλντόζα και Καμπάτσο

Στο Βελιγράδι ο Γιαννακόπουλος: Πάει για διπλό «μπαμ» με Βιλντόζα και Καμπάτσο

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Βελιγράδι για να προχωρήσει τις συζητήσεις για διπλό «μπαμ», με τους Αργεντινούς του Ερυθρού Αστέρα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός σε ότι έχει να κάνει το αγωνιστικό τμήμα να είναι συγκεντρωμένος στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, στο διοικητικό κομμάτι ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν.

Το «χτίσιμο» για την επόμενη σεζόν των «πρασίνων» έχει ήδη ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αναλάβει προσωπικά αυτές τις ενέργειες και δεν είναι λίγα τα ονόματα των παικτών που έχουν ακουστεί ότι βρίσκονται στο στόχαστρο.

Διαβάστε επίσης: Ο κ. Μπαλτάκος, οι κρίσεις μεγαλείου και ένα… τσουβάλι ψέματα

Ένας από αυτούς είναι ο Αργεντινός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Λούκα Βιλντόζα, για τον οποίο μάλιστα γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ότι είναι ήδη κλεισμένος, ενώ ακολούθησε διάψευση από πλευράς πρασίνων. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η αλήθεια δεν είναι πολύ μακριά, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Βελιγράδι και σύμφωνα με πληροφορίες από τη σερβική πρωτεύουσα το ταξίδι αυτό έχει να κάνει τόσο με τον Βιλντόζα όσο και με τον έτερο Αργεντινό των «ερυθρόλευκων», τον Φακούντο Καμπάτσο, τους οποίους ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κλείσει μαζί.

Για τον Βιλντόζα τα δεδομένα είναι γνωστά. Ένας πάρα πολύ ποιοτικός γκαρντ, ο οποίος εάν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, αφού έχει όλα τα στοιχεία για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει το Τριφύλλι για να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και τη συμμετοχή του στο Final 4 της Euroleague. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την περίπτωση του πολύπειρου Καμπάτσο.

Μάλιστα το ταξίδι του Γιαννακόπουλου στο Βελιγράδι δεν αποκλείεται να έχει κι άλλον προορισμό. Αυτόν της Παρτιζάν του παλιόφιλου Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν είναι και ο Ματίας Λεσόρ των «ασπρόμαυρων», που φέτος έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή σεζόν. Είναι πιθανό λοιπόν εκτός από τους Βιλντόζα και Καμπάτσο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να ασχοληθεί προσωπικά και με την υπόθεση του Γάλλου σέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ