Λημνιάτης: «Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας»

Λημνιάτης: «Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Γιώργος Λημνιάτης,μετά την επικράτηση επί του Ιωνικού (90-82), στάθηκε στη νοοτροπία και την μαχητικότητα της βαθμολογικά… αδιάφορης ομάδας του.

Το άνετο Λαύριο του Γιώργου Λημνιάτη είχε ξεκαθαρίσει με την υπόθεση παραμονής στην Basket League από την περασμένη αγωνιστική.

Έτσι μια ματιά στο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό που ήθελε τη νίκη όσο τίποτα, μας προϊδέαζε για μια άνευ όρων παράδοση του Λαυρίου (51-31). Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες του Λημνιάτη έβαλαν 59 (!!) πόντους και πήραν μια σπουδαία νίκη με 90-82 καλύπτοντας χάντικαπ 20 πόντων και κλείνοντας πολλά στόματα…

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: «Αγρίεψαν» οι «πολίτες» και τους διέλυσαν

Σε αυτήν ακριβώς τη διάθεση των παικτών του και τη νοοτροπία στάθηκε ο 52χρονος κόουτς σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Το προηγούμενο Σάββατο, όταν κερδίσαμε την Καρδίτσα και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας, είχαμε υποσχεθεί ότι θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είχαμε επισημάνει ότι πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια που δείξαμε σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι το τέλος! Γιατί έτσι είναι οι σοβαρές ομάδες και έτσι σέβεσαι τον αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε απλά να παίξουμε και το μόνο που τους είπα στα αποδυτήρια είναι πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας, για την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα. Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ